Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

Despre noi

Grupul de companii  APIFITOPHARM este cel mai mare producător și distribuitor de produse pentru sănătate, prezent pe piața din Ucraina începând cu anul 2006.
Reprezentative pentru noi sunt suplimentele alimentare, balsamurile, mixturile, cremele și alte produse pentru sănătate, care conțin ingrediente naturale atent selecționate, ce au trecut proba timpului.
Utilizatorii produselor noastre sunt atât persoane care au ales să scape de problemele permanente de sănătate, cât și persoane pentru care produsele noastre înseamnă încrederea într-un viitor sănătos, profilaxia bolilor înainte de apariția acestora.

Atuurile noastre sunt:
      - unicitatea – la dezvoltarea produselor participă în mod direct cercetători cunoscuți, medici practicanți, nutriționiști și cosmeticieni din Europa de Est;
      - siguranţa administrării – toate produsele parcurg în mod obligatoriu  fazele necesare complete de testare și înregistrare,fiind protejate prin brevete;
      - naturaleţea – materia primă pentru fabricarea produselor se livrează din zonele ecologice pure situate la poalele munților Urali, Siberia, Ținutul Altai, Crimeea și Carpați;
      - nivel tehnologic superior – activele grupului de companii includ trei unități proprii de producție.

Regula de bază a activității noastre constă în abordarea personalizată a fiecărui client, nivelul ridicat al serviciilor, inclusiv livrarea comenzilor în orice punct din Ucraina sau orice altă țară care are reprezentanță  APIFITOPHARM   
 și acordarea consultațiilor necesare în regim non-stop, consultații privind toate întrebările ce țin de produsele noastre.

Colaborare
Suntem mereu bucuroși să inițiem noi colaborări și deschiși la noi sugestii!

     Producătorii de produse naturiste  sunt invitați să le comercializăm împreună. Grupul de companii APIFITOPHARM este pregătit să ofere partenerilor noștri serviciile de distribuitor oficial, să pună la dispoziția acestora canalele de desfacere pentru comercializarea produselor existente în 23 de reprezentanțe din Europa de Est și Asia, să promoveze rapid și eficient produsele pe întreg teritoriul Ucrainei, Rusiei și Kazahstanului.
 Ne extindem permanent rețeaua de distribuție din Georgia, Armenia, Belarus, Ungaria, Slovacia, Letonia, Lituania, Estonia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, România. 
Alături de noi, piețele din aceste țări sunt deschise pentru dumneavoastră!

De asemenea, invităm farmaciile, reprezentanțele comerciale, antreprenorii privați să colaboreze cu noi pentru comercializarea produselor noastre sub marcă proprie.
Rețeaua de distribuție creată, produsele pentru care există o cerere constantă, condițiile financiare avantajoase, producția în unitățile proprii și serviciul de livrare constituie garanția colaborării pe termen lung, a succesului și a prosperității!