Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

Idealex și Ocovirin: suport complet pentru ochi

Idealex și Ocovirin: suport complet pentru ochi

26.07.2018

Reducerea vederii, ariditate și / sau lacrimogenitatea, agravarea adaptării la schimbarea iluminării, creșterea presiunii intraoculare, durerea și inflamația la nivelul ochilor pot fi provocate din diferite motive. Acestea apar frecvent în urma eforturilor vizuale, șederii îndelungate în condiții de iluminare inconfortabilă, traume, scăderea generală a imunității și dezvoltarea infecțiilor, modificări legate de vârstă și probleme cu vasele sanguine.

Astfel de boli, cum ar fi diabetul zaharat, accidentul vascular cerebral, tromboza vaselor sanguine, conduc adesea la consecințe sub forma ocluziunii vaselor ochilor, hemoragiilor în retină și a vătămării acesteia, afectarea funcțiilor nervului optic. Îngrijirea incorectă a ochilor după intervenție chirurgicală sau traumă, nerespectarea recomandărilor atunci când purtați lentile de contact, provoacă la infecții. Ariditatea membranelor mucoase cu sindromul ochilor uscați, de asemenea, sporește sensibilitatea la bacterii.

Pentru a preveni apariția și intensificarea problemelor cu sănătatea, pentru a menține și a îmbunătăți acuitatea vizuală, este nevoie de o îngrijire completă pentru ochi - în interior și în exterior. Puteți obține rezultate semnificative prin combinația de capsule Idealex și picături Ocovirin.

Ambele produse conțin extracte de burueniță, aloe și vitamine din grupa B. În plus, Idealex conține extract de lăstari de afine și vitamina C, care:

  • au un efect antioxidant;
  • contribuie la ameliorarea inflamației;
  • contribuie la restabilirea pigmentului sensibil la lumină;
  • contribuie la îmbunătățirea adaptării la diferite tipuri de iluminare;
  • contribuie la îmbunătățirea vederii crepusculare;
  • contribuie la optimizarea microcirculației și nutriției retinei cu substanțe necesare.

Acțiunea acestora este asigurată de extractul de ginkgo biloba, care influențează pozitiv atât la starea generală, cât și la cea locală a vaselor sanguine și circulație a sângelui, mai ales după un accident vascular cerebral și cu prezența retinopatiei diabetice.

În combinație cu extractul de afine, încetinește procesul de îmbătrânire, contribuie la restabilirea fibrelor nervoase ale ochilor. Extractul de aloe are un efect antibacterian, care este intensificat în combinație cu mierea, din componența produsului Ocovirin. În plus, mierea are un efect antiviral, antifungic, alimentează celulele și țesuturile oculare cu microelemente esențiale.

Extractul de busuioc albastru întărește imunitatea locală și generală, mărește rezistența la bacterii și viruși, contribuie la înlăturarea inflamației, durerii, edemului și oboselii ochilor. La rândul lor, vitaminele B ajută la prevenirea supraoboselii mușchilor oculari, agravării vederii binoculare, spasmelor și a bolii în globii oculari. Astfel, este asigurată o protecție complexă pentru ochi, destinată recuperării acestora, eliminării simptomelor negative și prevenirii problemelor grave de vedere.