Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

Mărirea prostatei la o vârstă tânără: cum să evitați acest lucru

Mărirea prostatei la o vârstă tânără: cum să evitați acest lucru

26.07.2018

Conform datelor statistice, mărirea prostatei la o vârstă tânără devine o problemă tot mai frecventă. Dacă mai recent se credea că evoluția acestei boli se manifestă în mod semnificativ la bărbați după 40 de ani, specialiștii, astăzi, spun că este fenomen răspândit în zilele noastre prostatita la vârsta de 25 de ani și manifestarea ei chiar și la o vârstă mai tânără.

De ce pragul de vârstă al bolii scăzut semnificativ? Se lecuiește prostatita la o vârstă tânără? Citiți mai departe despre acest lucru în materialul nostru.

De ce prostatita a "întinerit"?

După cum arată studiile, motivele măririi prostatei la o vârstă tânără sunt aceleași ca și în cazul persoanelor în vârstă. Cauza principală a acestei boli este infecția (nu neapărat a sistemului urogenital). Crește probabilitatea îmbolnăvirii persoanelor care au avut o formă severă de anghină sau gripă, au suferit de tuberculoză, de multe ori au supus organismul la hipotermie. Obiceiurile dăunătoare, stilulul de viață sedentar, munca sedentară la birou contribuie, de asemenea, la apariția și progresia acestei afecțiuni.

Din factorii enumerați mai sus, se poate concluziona că suferă de prostatită bărbații, al căror organism este slăbit, așa că anterior această problemă apărea adesea la persoanele în vârstă. De ce este astăzi mărirea prostatei la o vârstă tânără o problemă răspândită la bărbații cu vârsta sub 30 de ani?

Principalul motiv este că tinerii în prezent au un stil de viață fundamental diferit de cel al părinților lor. Ridicarea interdicțiilor privind numeroasele restricții, apariția noilor tehnologii și normele schimbate de moralitate – toate acestea, din păcate, nu produc cel mai bun efect asupra sănătății tinerei generații. Mai precis, viața sexuală neregulată și dezordonată, abuzul de alcool, fumatul, drogurile, malnutriția (care cauzează probleme serioase cu intestinul), ședere îndelungată în poziție sedentară sunt principalele cauze ale prostatitei la o vârstă tânără. Medicii spun că o caracteristică deosebită a dezvoltării acestei boli la bărbații tineri este aceea că boala devine imediat cronică și rareori se dezvoltă în formă bacteriană acută. Acest lucru este facilitat de faptul că, în stadiile incipiente, băieții tineri nu acordă o atenție la manifestarea simptomelor uretritei, cistitei și veziculitei (urinare dureroasă, dureri în partea inferioară a abdomenului, somnolență, oboseală, disfuncție erectilă etc.) care cu timpul duc la dezvoltarea bolilor cronice ale tractului urogenital.

În astfel de cazuri, ar trebui să consultați imediat un medic, deoarece prostatita neglijată duce la infertilitate și impotență, care pentru un băiat tânăr se va transforma într-o adevărată tragedie!

Se lecuiește prostatita la o vârstă tânără? 

Da! Se tratează! Inițial, este necesar de eliminat focarele de infecție, după care va exista o perioadă de restaurare a funcției sexuale. Tratamentul va include utilizarea de preparate antifungice și antibiotice, precum și forme non-medicamentoase de tratament (diferite proceduri de fizioterapie și masaj special al glandei prostatice).

Cum să evitați mărirea prostatei la o vârstă tânără?

Tratamentul acestei boli se bazează pe proceduri care nu sunt foarte plăcute, pe care bărbații tineri le suportă dificil, atât din punct de vedere moral, cât și fizic. Prin urmare, specialiștii recomandă respectarea anumitor reguli care vor contribui la reducerea la minimum a riscului de inflamare a prostatei:

 • examinări preventive la medicul de specialitate;
 • renunțați la fumat;
 • nu faceți abuz de alcool;
 • faceți sport;
 • alimentați-vă corectă;
 • petreceți mult timp în aer liber;
 • evitați situațiile stresante;
 • evitați hipotermia organismului;
 • folosiți mijloace de contracepție;
 • consumați vitamine;
 • consumați un produs natural special pentru bărbați PROCTOLIS.

Toate recomandările de mai sus – sunt adevărata cale spre sănătatea masculină puternică!

Este deosebit de important să atragem atenția asupra capsulelor naturale pentru bărbați - PROCTOLIS de la APIFITOPHARM. Acest produs natural a fost creat special pentru prevenirea bolilor sistemului urogenital, pentru a mări libidoul masculin, pentru a preveni apariția prostatitei. Acesta include în compoziția sa numai componente naturale.

Puteți achiziționa produsul PROCTOLIS chiar acum în magazinul nostru online. Pe pagina produsului există o descriere detaliată, instrucțiuni și feedbackuri de la clienții care nu au ratat ocazia de a-și îmbunătăți sănătatea!

Pe site-ul nostru sunt prezentate prețurile producătorului, iar livrarea marfurilor este valabilă pe intreg teritoriul României.

Puteți cumpăra produsul PROCTOLIS în orice moment pe site-ul nostru apifitopharm.ro, acesta este o adevărată sursă de putere pentru sănătatea bărbaților!

Nu ratați șansa de a preveni în prealabil dezvoltarea bolilor masculine periculoase, care pot apărea chiar și la o vârstă tânără!