Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

Limbrici la om: cum să scapi?

Limbrici la om: cum să scapi?

26.06.2019

Limbrici la om: cum să scapi? Vă recomandăm să cumpărați "Biogelmin"!

 

Medicii nu încetează să afirme că până în prezent, jumătate din populație "găzduiește" helminții sau viermii paraziți în organism. Aceștia pătrund destul de ușor în organismul nostru, însă eliminarea lor nu este o sarcină tocmai ușoară. Uneori, prezența limbricilor în organism nu se manifestă, această „problemă” trece fără anumite simptome. Dar se întâmplă adesea ca la o persoană infectată să înceapă problemele cu sănătatea, iar stabilirea prezenței, în organism, a unor specii de viermi fără analize speciale este destul de dificilă.

De aceea, medicii ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să luăm măsuri preventive la timp, care vor ajuta la evitarea apariției limbricilor în organism. Dacă infecția s-a întâmplat deja, se recomandă să se curețe organele de helminți cât mai curând posibil. Pentru a rezolva această problemă, trebuie utilizate numai preparate naturale pe baza componentelor naturale. În special sunt în măsură să ajute sistemele și organele corpului infectat, remediile în componența cărora au fost incluse plante și ierburi vindecătoare unice. Unul dintre aceste produse antihelmintice naturale este noul sirop natural de la "Apifitopharm" — "BIOGELMIN".

 

De ce este cea mai bună soluție, atunci când apar paraziți la o persoană, cumpărarea preparatului "Biogelmin" și începerea tratamentului? Cum să înțelegeți că aveți limbrici? Cum pătrund în organismul nostru? Citiți mai departe despre acest lucru!

 

Limbrici la om: cum pătrund în organism, simptome

Este destul de dificil să protejezi organismul împotriva contaminării cu limbrici. Pericolul ne poate surprinde în diverse situații:

* în caz de contact cu o persoană care este deja infectată cu helminți;

* în timpul consumului de fructe și legume nespălate;

• în cazul consumului de apă curgătoare sau nefiartă;

* prin mâini nespălate;

* în caz de contact cu animalele de companie sau insecte;

• în timpul consumului de alimente contaminate (pește, carne), precum și a celor care nu au fost tratate termic corect;

* în cazul inhalării prafului cu larve de helminți, care pătrund în organele respiratorii.

 

Oamenii de știință numără peste 300 de specii de helminți care pot parazita în corpul uman. Unii dintre ei pot atinge până la doi metri și pot fi extrem de periculoși pentru viață. Însă trebuie  distruși toți helminții, deoarece aceștia eliberează toxine și se înmulțesc în mod constant.

Simptomele care pot indica  infectarea organismului cu paraziți pot fi:

* amețeli frecvente, slăbiciune;

* tulburări de somn;

* dureri articulare;

* răceli frecvente;

* miros urât din gură;

* erupții cutanate;

* reacții alergice;

* dorința constantă de a mânca;

* căderea părului;

* piele uscată.

Dacă o persoană nu este sigură dacă are limbrici,  prevenirea și igiena personală sunt măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie să le întreprindă. La urma urmei, este mai bine să prevenim apariția paraziților decât să luptăm cu ei atunci când organismul este deja infectat. De aceea, vă recomandăm să acordați atenție preparatului de nouă generație - sirop natural împotriva infestărilor de limbrici "Biogelmin", care poate fi cumpărat la prețul producătorului pe site-ul  apifitopharm.ro

 

De ce ar trebui  cumpărat "BIOGELMIN", cu o compoziție naturală?

Cât de periculoasă este infecția cu helminți? Trebuie știut faptul că acest lucru duce la intoxicația organismului, la tulburări metabolice și ale sistemului digestiv și, prin urmare, la dezvoltarea bolilor cronice. Însă, cu preparatul de nouă generație "BIOGELMIN" de la compania-producător "Apifitopharm" este posibilă alungarea paraziților din organism, precum prevenirea apariției lor repetate! Acest sirop este compus dintr-un ansamblu de următoarele componente naturale:

* semințe de dovleac - au o substanță cum ar fi cucurbitina, care paralizează reproducerea viermilor în organism;

* rădăcină de obligeană - ajută la eliminarea ușoară a viermilor paraziți din organism;

* pelin - participă la procesul de eliminare a viermilor și a toxinelor lor;

* gențiana - acționează ca un diuretic și laxativ;

* fenicul - curăță bronhiile, tractul gastrointestinal, sistemul nervos de viermii paraziți;

* muguri de mesteacăn - datorită amărăciunii din compoziția sa, au un efect dăunător asupra diferitelor tipuri de viermi paraziți;

* menta - calmează organismul, elimină procesele de inflamație.

 

Toate aceste plante medicinale și ierburi oferă siropului "Biogelmin", pe care îl puteți cumpăra pe site-ul oficial al producătorului apifitopharm.ua, următoarele proprietăți terapeutice:

* capacitatea de a lupta eficient împotriva diferitelor tipuri de infestări parazitare;

* lipirea și eliminarea substanțelor toxice, a produselor de activitate vitală a paraziților;

* îmbunătățirea motilității intestinale;

* contribuirea la restabilirea mucoasei intestinale după leziuni parazitare;

* îmbunătățirea digestiei, apetitului.

 

Informații mai detaliate despre produs pot fi găsite în fila "Instrucțiuni" de pe pagina preparatului. La comandarea produsului din magazinul nostru online, livrarea se face la domiciliu pe întreg teritoriul Romaniei. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați consultanții "Apifitopharm" la numărul de telefon 0758 065 963