Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

8 moduri de a îmbunătăți metabolismul

8 moduri de a îmbunătăți metabolismul

26.06.2019

8 moduri de a îmbunătăți metabolismul

Odată cu sosirea zilelor calde de primăvară, multe femei se întreabă foarte des: cum pot accelera metabolismul și pierde în greutate? Deținând informațiile necesare, puteți ocoli orice piatră de poticnire, inclusiv puteți rezolva problema cu modul în care să accelerați metabolismul.           Câteva modalități, dovedite, vor veni în ajutorul oricărei persoane care încearcă, cu disperare, să scape de kilogramele în plus. Așadar, trebuie:

1. SĂ BEȚI 8 PAHARE DE APĂ PE ZI

Dacă organismul este chiar ușor deshidratat, metabolismul încetinește. Arderea caloriilor necesită o reîncărcarea zilnică a organismului cu apă curată. Cercetările arată că, dacă se consumă 8 pahare de apă pe zi, o persoană arde mai multe calorii, decât o persoană care a băut doar 4 pahare de apă pe zi.

2. EVITAȚI   CURELE CALORICE

Curele calorice ajută într-adevăr la pierderea în greutate, dar, în același timp, persoana în cauză pierde și masa musculară a organismului, care conduce la încetinirea metabolismului.

3. MÂNCAȚI MAI PUȚIN, DAR MAI DES

Trebuie să țineți minte că între mese procesele metabolice încep să încetinească. Prin urmare, la accelerarea metabolismului contribuie mesele mici la fiecare 3-4 ore.

4. CONSUMAȚI MAI MULTE PROTEINE

La consumul proteinelor, în procesul de digestie, sunt implicate mai multe calorii decât în digestia grăsimilor și a carbohidraților.

5. ADĂUGAȚI CONDIMENTE ÎN MÂNCARE

Condimentele includ substanțe, care ajută la accelerarea procesului metabolic. Prin urmare, ar trebui să adăugați în mâncare un condiment special: ardeiul iute este deosebit de util.

6. BEȚI CEAI VERDE

2-4 cești de ceai verde pe zi ajută la arderea a 18% din calorii.

7. CREȘTEȚI MASA MUSCULARA A CORPULUI

Chiar și în stare de odihnă, organismul uman continuă să ardă calorii. Cu cât este mai mare procentul de masă musculară, cu atât mai multe calorii vor fi consumate.

8. CONSUMAȚI VITAMINE ȘI MINERALE NATURALE

La îmbunătățirea metabolismului și scăparea de excesul de greutate contribuie complexele naturale de vitamine și substanțe utile. Cum putem accelera metabolismul o dată pentru totdeauna? Experții recomandă capsulele "Normalex forte", pe care le puteți cumpăra astăzi în magazinul nostru online de produse pentru sănătate și longevitate "Apifitopharm". Acest produs, datorită compoziției sale naturale, va contribui la reducerea senzației de foame, eliminarea edemurilor, eliminarea excesului de lichid din organism, buna funcționare a sistemului digestiv, controlul greutății corporale, activarea funcției motorice intestinale, eliminarea spasmelor, durerilor de stomac.

Ce componente au fost incluse în compoziția acestui remediu, datorită căruia are un astfel de efect de vindecare? În compoziie capsulelor au fost incluse:

* extract de laminaria (îmbunătățește metabolismul, luptă împotriva constipației);

* extract de topinambur (sursa de 16 aminoacizi utili, datorită cărora se îmbunătățește astfel metabolismul, masa musculară crește);

* extract de strugurii ursului (are efect antispasmodic, antiinflamator, antiseptic);

* extract de obligeană (îmbunătățește digestia, are un efect coleretic);

* extract de Eleutherococcus (are un efect tonic, ajută la vindecarea rănilor);

* vitamina C (este necesară pentru metabolismul corect);

* celuloză microcristalină (curăță organismul, reduce senzația de foame);

* extract de cafea verde (ajută la controlul glicemiei);

* extract de fenicul (elimină constipația, îmbunătățește microflora intestinală);

* extract de frunze de struguri (susține imunitatea, luptă împotriva celulitei);

* extract de frunze de zmeură (este eficace în caz diaree, greață, intoxicații);

* frunze de senna (elimină senzația de greutate în stomac, contribuie la pierderea în greutate).

Astfel, această compoziție de plante medicinale, ierburi și substanțe utile va avea un efect vindecător asupra sistemului digestiv uman, contribuind la îmbunătățirea metabolismului și combaterea excesului de greutate.

Achiziționarea capsulelor "Normalex Forte" astăzi - înseamnă îmbunătățirea stării tractului digestiv într-un mod natural!