Luni - vineri: 9.00 - 17.00

Coșul este gol!

Cum să scapi de constipație?

Cum să scapi de constipație?

26.06.2019

Cum să scapi de constipație? Vă recomandăm să cumpărați "REGULOR" pentru o digestie bună

 

Majoritatea oamenilor ezită să vorbească deschis despre o astfel de problemă delicată, cum ar fi constipația. Și chiar dacă o persoană a găsit o soluție la această problemă și a reușit să o aplice cu succes în practică, nu se grăbește să împărtășească rezultatele pozitive. Păcat! La urma urmei, zeci de mii de oameni de pe planetă se confruntă cu disconfort zilnic din cauza constipației și disbiozei, și, probabil, experiența dumneavoastră de succes ar putea ajuta prietenii sau cei dragi! 

Vom încerca să remediem situația și să ne împărtășim cu dvs. informații utile despre un nou remediu unic împotriva constipației și a durerii de stomac - elixirul natural "Regulor"!

Acum, cuvintele ”Mi-am făcut nevoia în mod normal" pentru mulți pot deveni realitate! De ce să îndurați chinuri și să suferiți de balonare săptămâni întregi? La urma urmei, puteți cumpăra elixirul "REGULOR" de la "Apifitopharm" și puteți ajuta organismuui să facă față anumitor probleme!

 

De ce ar trebui să cumpărați "Regulor" sau cum să scăpați de constipație

Ce este constipația - toată lumea poate interpreta în felul său, dar într-o înțelegere comună, constipația este considerată un scaun mai rar de o dată pe zi.

Ce poate provoca apariția acestei probleme? Pâine albă, drojdie, produse de patiserie, cafea, ceai negru, alcool, zahăr, produse din făină rafinată — acele produse care afectează negativ activitatea tractului digestiv uman. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece toți factorii de mai sus reprezintă cea mai mare parte a dietei oamenilor moderni.

Pentru a alimenta organismul nostru cu substanțe utile și, de asemenea, pentru a ajuta organele digestive să lucreze împreună și fără durere, compania "Apifitopharm" a creat un preparat de nouă generație — elixirul "REGULOR" cu o compoziție naturală unică. În acest preparat, oamenii de știință și tehnologii au inclus extracte, ierburi și plante, care sunt, prin natura lor, sorbenți naturali, care au proprietăți laxative. Achiziționarea și utilizarea preparatului "Regulor" este utilă pentru oricine care vrea să uite de problemele cu scaunul, suferă de disbioză, crampe în stomac și intestine, vrea să îmbunătățească procesul digestiv.

Elixirul "Reglor”: compoziție și proprietăți utile

Care este secretul unui astfel de efect pozitiv al acestui preparat asupra tractului digestiv uman? Putem vorbi despre faptul că în produsul "REGULOR", pe care îl puteți cumpăra în magazinul nostru online "Apifitopharm" la prețul producătorului, au fost incluse următoarele componente naturale:

* extract de crușin - un depozit de taninuri, alcaloizi, rășini și antrachioni, care ajută în caz de constipație atonică constantă, având un efect destul de moale;

* semințe de in - sorbent natural, care contribuie la creșterea excreției produselor vitale reciclate din intestin;

* sucul de prune - fibrele și acizii organici din compoziția sa ajută la curățarea ușoară a pereților intestinali;

* rădăcină de rubarbă - datorită vitaminelor, pectinei și taninelor are un efect laxativ, este utilizat în tratamentul disbiozei;

* senna - este un laxativ natural, care, de asemenea, datorită flavonoidelor, rășinilor, alcaloizilor și polizaharidelor din compoziția sa, ajută la activarea activității organelor gastrointestinale;

* chimen - ajută la reducerea fermentației și putrezirii produselor vitale în intestin, elimină spasmele;

* sfecla - asigură o microfloră intestinală sănătoasă și trecerea ușoară a maselor fecale, datorită prezenței luteinei, carotenoidelor și flavonoidelor în compoziția sa chimică;

* urzica - are proprietăți antiinflamatorii și coleretice, îmbunătățește digestia în general, deoarece conține componente minerale, ulei esențial, acid formic și siliciu, serotonină, acetilcolină și alte substanțe utile;

* păpădie - îmbunătățește separarea bilei, contribuie la eliminarea colesterolului din organism;

* semințe de mărar - eficiente în caz de disbioză, colici și tăieturi în stomac, constipație la orice vârstă, au proprietăți antiseptice și antiinflamatorii;

* pătlagină - acizii grași din compoziția sa ajută la înmuierea fecalelor, la îmbunătățirea peristaltismului intestinal.

O astfel de compoziție de substanțe și extracte biologic active utile va fi, de asemenea, un instrument preventiv excelent în caz de tendința de constipație, colită, proctită, colecistită. Mai multe informații detaliate despre elixir pot fi găsite pe pagina medicamentului în fila Instrucțiuni. Pentru a nu cumpăra un produs nou fals, puteți cumpăra elixirul ”Regulor” de la "Apifitopharm" pe site-ul producătorului oficial http://apifitopharm.ro prin formularul de comandă-online sau prin telefon 0758 065963 Este demn de remarcat faptul că magazinul nostru livrează produsele în toate orașele din Romania. Consultanții noștri cu experiență sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute în alegerea produsului și să vă răspundă la toate întrebările dumneavoastră.

Aveți grijă de sănătatea dvs. și rămâneți mereu pozitivi!